skip to Main Content
Van Yvonne - freelance tekstschrijver

Ik ben een freelance tekstschrijver uit Tilburg, die ook graag de trein of de auto pakt om buiten Brabant aan de slag te gaan

Je wilt graag een freelance tekstschrijver inhuren. Je laat namelijk een fancy website maken, daar wil je graag professionele teksten op hebben. Of misschien wil je een mooi relatiemagazine maken met artikelen die je relaties echt graag lezen. Of je wilt testimonials laten schrijven waarmee jouw organisatie onweerstaanbaar wordt voor jullie doelgroep.

Teksten laten schrijven

Je hebt alleen geen tekstschrijver in huis die deze klus voor je kan opknappen en zelf krijg je het niet goed op het digitale papier. Of je hebt er simpelweg geen tijd voor. Je bent daarom op zoek naar een freelance tekstschrijver die deze teksten voor je kan schrijven. Gefeliciteerd! Je hebt me gevonden!

Afgestemd op de doelgroep

Mijn teksten zijn helemaal afgestemd op de doelgroep van jouw bedrijf. Ze zijn kort, bondig en duidelijk, zodat de lezer de boodschap eruit haalt die jij de wereld in wilt sturen.

Met wat voor soort teksten kan ik je helpen?

Webteksten

Ik schrijf al 14 jaar voor het web, dus ik ken alle webrichtlijnen op mijn duimpje. Ook vindbaar zijn in Google? Ik zorg ervoor dat de teksten SEO-proof zijn en ik geef je extra tips mee om de vindbaarheid van je website te verbeteren.

Magazines

Voor je relatie- of personeelsmagazine schrijf ik nieuwsberichten, achtergrondartikelen en human-interestverhalen. Wil je graag de hoofd- of eindredactie van je magazine uitbesteden? Dan kan ik ook voor je doen.

Testimonials

Een goed verhaal vertelt meer dan welke informatieve tekst dan ook. Wil jij graag de verhalen uit jouw bedrijf laten ophalen om te delen met de buitenwereld? Dat is wat ik het allerliefste doe! Ik interview de voorgedragen kandidaten en zorg voor prachtige verhalen die je kunt delen op de website, social media of zelfs in een mooi bedrijfsboek.

Folders

Een folder is meer dan een papieren kopie van je website. Het moet de lezer uitnodigen om verder te kijken. Ik schrijf ze graag voor je.

Videoscripts en voice-overs

Video wordt steeds belangrijker. Maar voor een goede video heb je nog altijd een goede tekst nodig. Ik denk mee met videoscripts en ik schrijf voice-overteksten.

Redigeren

Heb je al een tekst die je graag wilt laten aanscherpen? Ook dan kun je bij mij terecht. Ik herschrijf jouw teksten tot ze duidelijk en aansprekend zijn voor de doelgroep.

Wil je graag meer weten over wat ik voor je kan betekenen als freelance tekstschrijver? Neem dan contact met me op. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.