skip to Main Content
Van Yvonne - interim contentmanager

Als interim contentmanager beheer ik de website van jouw organisatie. Kun jij je met andere dingen bezighouden. 

Je bedrijf heeft een complexe website die je graag door een interim contentmanager onder handen wilt laten nemen. Bijvoorbeeld omdat jullie overgaan op een nieuw contentmanagementsysteem (cms). Of omdat je een site voor een project of campagne wilt opzetten. Of misschien neemt jullie vaste contentmanager een sabbatical. Wat de reden ook is, ik help jullie als interim contentmanager graag uit de brand!

Waar kun je me zoal voor inzetten?

Migratie 

Jullie gaan over naar een nieuw cms. Wat neem je wel mee van de oude site en wat niet? En wat moet er nog bij? Je wilt een heel intuïtieve website waar iedere bezoeker zo zijn weg kan vinden. Maar hoe moet je de informatie dan ordenen? En hoe zorg je ervoor dat het aan de achterkant geen zootje wordt? Enter me! Ik word serieus heel gelukkig van informatie structureren. Yup, die mensen bestaan. En ik schrijf met liefde en plezier een stap voor stap handleiding voor de vaste webredacteuren, zodat ook zij moeiteloos hun weg in het nieuwe systeem weten te vinden. Vind ik ook leuk om te doen. 

Tijdelijke website

Zijn jullie bezig met een bijzonder project? Of gaat er binnenkort een campagne van start? Dan wil je daar natuurlijk online over communiceren. Maar wie gaat die tijdelijke site beheren? Nou, ik bijvoorbeeld. Dan kunnen je vaste mensen zich bezighouden met hun vaste taken, zonder dat ze omvallen omdat ze deze site er even bij moeten doen. 

Tijdelijke vervanging

Gaat je vaste contentmanager met verlof of gaat hij lekker een jaartje reizen? Ik neem het graag over. Hoef je niemand aan te nemen. Dankzij mijn ruime ervaring en enorme nieuwsgierigheid ken ik zo alle uithoeken van jullie cms. 

Website up to date houden

Wordt jullie site langzamerhand steeds groter en hebben jullie zelf geen tijd meer om hem een beetje netjes en up to date te houden? Kies er dan voor om mij voor een vast aantal uur in de week aan jullie site te laten werken. Je hoeft niemand in dienst te nemen en je huidige werknemers kunnen zich volledig focussen op hun eigen taken. Worden ze blij van. 

Ervaring met verschillende cms’en

Ik heb ruime ervaring met de cms’en Hippo en WordPress. Daarnaast heb ik nog met een aantal maatwerksystemen gewerkt. Ook jullie cms ken ik binnen de kortste keren op mijn duimpje. 

Benieuwd wat ik als interim contentmanager voor jouw organisatie zou kunnen betekenen? Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.