skip to Main Content
Van Yvonne - interim webredacteur

Zoek je een interim webredacteur die jouw webredactie een tijd kan versterken? Je hebt haar gevonden!

Je hebt een voltallige webredactie zitten, maar sommige klussen vragen tijdelijk om wat extra capaciteit. Of misschien heb je het werk aan de website verdeeld onder een aantal medewerkers, maar vraagt een grote klus om iemand die er tijdelijk 100% aandacht in wil steken. Of misschien heb je je website een béétje laten versloffen en weet je niet waar je moet beginnen om hem weer up to date te krijgen? 

Als interim webredacteur steek ik graag tijdelijk mijn handen uit de mouwen voor de website van jouw organisatie!

Waar kun je me zoal voor inzetten?

Migratie 

Wanneer je website op een nieuw contentmanagementsysteem (cms) overgaat, kost dat tijdelijk heel veel mankracht om dat nieuwe systeem te vullen. Ik spring dan graag bij. Ik zet informatie over van het ene naar het andere cms. 

Tijdelijke vervanging

Als een van de vaste redacteuren met zwangerschapsverlof gaat of langdurig uitvalt, kun je natuurlijk een redacteur voor bepaalde tijd aannemen, maar je kunt ook kiezen voor een interim webredacteur. Dankzij mijn ruime ervaring draai ik binnen no time mee op jouw webredactie. En als de klus erop zit, kun je me zo weer buiten zetten. Ook fijn, toch?

Website up to date houden

Hebben jullie zelf geen tijd meer om de site up to date te houden? Overweeg dan om mij een aantal uur per week aan je website te laten werken. Je website is up to date en je hoeft er niemand voor in dienst te nemen.

Ervaring met verschillende cms’en

Ik heb ruime ervaring met de cms’en Hippo en WordPress. Daarnaast heb ik nog met een aantal maatwerksystemen gewerkt. Ook jullie cms ken ik binnen de kortste keren op mijn duimpje. 

Nieuwsbriefsystemen

Iemand nodig die ook de nieuwsbrieven voor haar rekening neemt? Geen probleem! Ik heb ervaring met de systemen MailChimp, ConvertKit en Copernica. Ander systeem? Duik ik in!

Benieuwd wat ik als interim webredacteur voor jouw organisatie kan doen? Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.