skip to Main Content

Ik ben Yvonne Schoneveld – van Campenhout. Tekstschrijver en communicatieadviseur. En een echte taalfanaat. Lezen, schrijven, woordgrappen verzinnen, fouten uit teksten vissen, ik kan me niet herinneren dat ik het niet deed.

Opleiding

Ik deed de bachelor Tekst & Communicatie aan de Universiteit van Tilburg, tegenwoordig Tilburg University. Mijn master Bedrijfscommunicatie volgde ik aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zowel mijn bachelor als mijn master rondde ik cum laude af.

Werk

Ik begon mijn carrière als tekstschrijver bij een communicatieadviesbureau. Hier kreeg ik de kans om verschillende soorten teksten voor heel uiteenlopende klanten te schrijven. Van ICT-bedrijf tot advocatenkantoor en van babyvoedingproducent tot woningcorporatie. Bij de Universiteit van Tilburg en bij Avans Hogeschool heb ik me naast het tekstschrijven verder ontwikkeld op de vlakken intern en extern communicatieadvies, content management en (hoofd)redactie.

Bezoek mijn LinkedIn-profiel om te zien wat mijn ervaring is en welke opleidingen en trainingen ik heb gevolgd. 

Blog

Ook in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Op mijn blog De wereld van Yvonne schrijf ik columns over wat ik meemaak en wat mij bezig houdt.  Ik zou zeggen: pak er een kopje thee bij en ga lekker lezen.

Back To Top