Skip to content

Communicatieadvies

Is jouw bedrijf bezig met nieuwe ontwikkelingen waar je alle medewerkers in mee wilt nemen? Of wil je juist je doelgroep informeren over je diensten of producten? Of heb je gewoon tijdelijk wat extra capaciteit nodig op de communicatieafdeling? Als interim communicatieadviseur kom ik jullie graag tijdelijk versterken. Zowel voor intern communicatieadvies als extern communicatieadvies.

Als interim communicatieadviseur spring ik graag tijdelijk bij als jouw bedrijf wat extra communicatiehandjes kan gebruiken.

Communicatieadviseur Yvonne Schoneveld-van Campenhout

Waar kun je me voor inzetten?

Projectcommunicatie

Gaat er binnenkort een project van start binnen de organisatie waar je medewerkers, klanten of andere belangrijke doelgroepen bij wilt betrekken? Ik organiseer de interne of externe communicatie. Of allebei natuurlijk. Daarbij duik ik altijd eerst in het doel van het project. Wat wil je bereiken? En matcht dat met wat de belangrijkste betrokkenen willen? Vanuit daar maak ik een plan, waarmee we aan de slag kunnen.

Tijdelijke vervanging

Heb je tijdelijk extra capaciteit nodig op je communicatieafdeling? Bijvoorbeeld omdat een van je vaste adviseurs met verlof is of langere tijd niet kan werken? Dan draai ik graag een tijd mee in je team om doorlopende werkzaamheden op te pakken. Zowel voor de interne communicatie als voor de externe communicatie.

Back To Top