Skip to content

Over mij

Hoi! Ik ben Yvonne Schoneveld-van Campenhout, content- en communicatie-expert en schrijver. Ik ben creatief, leer- en nieuwsgierig en een tikje kritisch. Oké, behoorlijk kritisch. Maar wel altijd opbouwend.

Omdat ik zo leer- en nieuwsgierig ben en graag doorvraag, heb ik mezelf binnen de kortste keren verdiept in een compleet nieuw onderwerp. Handig als ik er een tekst over moet schrijven of een communicatieadvies over moet uitbrengen. Ook handig als ik een nieuw cms of nieuwsbriefsysteem moet leren kennen. Mijn richtingsgevoel is dan weer niet zo best, dus op een nieuwe plek de weg naar de koffieautomaat vinden, kan best even duren.

Over Mij - Van Yvonne

Ik vind het dus leuk om me in verschillende onderwerpen te verdiepen, maar ik heb natuurlijk wel zo mijn voorkeuren.
Ik werk het liefst voor:

  • Theater
  • Onderwijs
  • Zorg
  • Hulpdiensten
  • Gemeenten
  • Entertainment
  • En zo’n beetje alles met dieren 💜

Wat je verder nog van mij moet weten:

Ik 💜 theater

Ik deed in een ver verleden de dansacademie en sta nog regelmatig in een amateurmusical op het podium. Niet vreemd opkijken dus als je me googelt en je me op een theaterposter in een trabantje gepropt ziet zitten.

Ik 💜 mijn koffiebeker

Als ik in jouw bedrijf op locatie kom meedraaien, breng ik mijn eigen koffiebeker mee. Duurzaam en veel fijner dan kartonnen bekertjes.

Ik 💜 boeken

Ik lees alles wat los en vast zit. Maar vraag je me om een boekentip, dan moet ik heel hard nadenken. Ik vergeet namelijk altijd weer heel snel wat ik precies allemaal heb gelezen.

Ik 💜 het weekend doornemen...

…maar ik ben de laatste Nederlandse vrouw die geen Boer zoekt vrouw kijkt, dus daar kan ik helaas niet over meekletsen bij de koffieautomaat.

Ik 💜 glitter en kleuren

Vooral aan m’n voeten. Of in een pak. Of een jurk. Eigenlijk ben ik een unicorn.

Ik 💜 mijn Happy Meal

Mijn Happy Meal bestaat uit mijn drie katten Whopper, Flurry en Nugget. Ik probeer kattenhaarloos de deur uit te gaan, maar dat lukt eigenlijk nooit.

Meer weten? Bekijk mijn cv op LinkedIn.

Back To Top