Skip to content

Theaterteksten en manuscriptbeoordelingen

Je zoekt iemand die een theatertekst voor je kan schrijven of vertalen. Een script voor je musicalvereniging bijvoorbeeld. Voor een schoolmusical. Of voor een bijzondere jubileumvoorstelling voor je bedrijf. Of je zoekt als theatermaker iemand die liedteksten voor je kan schrijven. Dan help ik je graag uit de brand. Schrijf je zelf, maar wil je graag feedback op je script of je manuscript? Ook dan kun je bij mij terecht.

Ik schrijf scripts voor musicals en toneelstukken en ik geef feedback op scripts en manuscripten. Mijn teksten zijn vlot en voor een breed publiek toegankelijk. Mijn feedback is kritisch, maar altijd opbouwend.

Waar kun je me voor inzetten?

Scripts voor musical en toneelstukken

Wil je een eigen toneelstuk of musical laten ontwikkelen? Ik schrijf het script voor je, inclusief input en briefings voor liedjes en liedteksten. Mijn scripts spelen vlot en zijn voor een breed publiek toegankelijk. Waar het kan met humor en altijd met een boodschap zónder dat ik de moraal bij het publiek in het gezicht wrijf. Liever een bestaand script laten bewerken of vertalen? Kan ik ook.

Liedteksten

Ik schrijf liedteksten voor theater, maar bijvoorbeeld ook voor liedjes die je bij een bijzondere gelegenheid wilt zingen. Bijvoorbeeld op een bruiloft. Of ik schrijf een speciale tekst voor een jubileumlied voor jouw bedrijf. Ik herschrijf teksten van bestaande liedjes en voor zelf gecomponeerde liedjes.

Beoordeling van je script of manuscript

Heb je een boek geschreven en wil je daar graag feedback op voor je het naar een uitgever stuurt? Of wil je feedback op een script? Ik help je graag. Ik geef brede feedback op het hele stuk. Is het goed leesbaar? Klopt het verhaal? Is het een verhaal dat een breed publiek aanspreekt? Is het consistent? Zijn de karakters duidelijk? En staan er taal- en typfouten in? En zijn er misschien delen die geschrapt kunnen worden? Met mijn feedback kun je je verhaal verder aanscherpen.

Back To Top