Skip to content
Contentstrateeg Yvonne Schoneveld-van Campenhout

Contentstrategie

Jouw organisatie heeft een website en die is best oké. Maar daar is dan ook wel alles mee gezegd. Of misschien is jullie website niet eens oké. Is hij ronduit dramatisch. En dat is niet wat je wilt. Wat je wilt is een website waar jullie doelgroep graag komt. Of in ieder geval een site waar jullie doelgroep moeiteloos kan vinden wat hij zoekt. Maar hoe doe je dat? Enter me.

Als contentstrateeg zorg ik ervoor dat de website van jouw organisatie helemaal voldoet aan de verwachtingen van jullie doelgroep. Zo worden jullie onweerstaanbaar.

Waar kun je me voor inzetten?

Nieuwe site

Jullie gaan een nieuwe site laten ontwikkelen. Of een platform. Maar wat moet er eigenlijk op die site komen om jullie doelgroep optimaal te bedienen? Blogs? Video? Interviews? Infographics? Reviews? Ik ga in gesprek met jullie doelgroep en met verschillende mensen binnen de organisatie. Op basis daarvan ontwikkel ik een contentstrategie waarmee jouw organisatie weer jaren vooruit kan!

Upgrade oude site

Is jullie site hopeloos verouderd en heb je geen idee hoe je hem een beetje toekomstbestendig gaat maken? Ik help je. Ook hier vormen gesprekken met de doelgroep de basis. En natuurlijk duik ik in de oude site. Wat is goed en moet dus mee naar de nieuwe site? Wat kan een upgrade gebruiken? Van welke onderdelen kunnen jullie beter afscheid nemen? En wat moet erbij om te voldoen aan de verwachtingen van de doelgroep?

Tijdelijke website

Start je met een project waar je een tijdelijke site bij wilt laten ontwikkelen, maar heb je geen idee hoe je de doelgroep nou echt meekrijgt in je project? Dan bedenk ik een goede contentstrategie. Ik ga in gesprek met verschillende mensen binnen de organisatie. En – je raadt het al – ik ga in gesprek met de doelgroep om te ontdekken wat zij graag willen weten van het project. Dat alles verwerk ik in een contentstrategie voor een kick ass projectwebsite.

Back To Top